Sta op en schitter!

Marianne Weening-Hidding

( Member of team: Master vrouwen  )

from €75 (396%)

Liefde voor de mensen om mij heen vind ik zo fijn om te geven, maar vaak is het ook zo makkelijk of vanzelfsprekend. Ik wil blijven leren om écht lief te hebben en licht te stralen!

Om te schitteren en anderen te laten schitteren. Door samen met mijn zussen en moeder aan deze actie mee te doen, zet ik de kinderen in Sri Lanka in het licht door aandacht voor ze te vragen en hopelijk veel geld voor de nodige hulp te verzamelen. Met jouw bijdrage motiveer je mij om me in te zetten, maar support je een andere Lume-vrouw! Want jouw bijdrage gaat naar een wereldwijd project waarin geloof delen centraal staat!

Wereldwijd ondersteunt Lume namelijk vrouwen die in hun eigen omgeving iets moois of bijzonders doen om het geloof te delen. Tof toch? Lees alles over de Lume vrouw die ik steun, onder het kopje 'project'. Ik kom in actie! Help je mee?

#share the light! groetjes Marianne

In een tijd met zoveel ellende, oorlogen, hongersnood, aardbevingen en noem maar op vind ik het moeilijk om te vragen voor een donatie.

"Welk doel moet ik kiezen?"

Ik heb gekozen voor LEADS, hulp voor misbruikte kinderen. Via LUME, zij hebben the flame game georganiseerd.

Mee doen met een spel klinkt zo makkelijk. Toch wil ik jullie vragen geld te doneren, niet voor mij, maar voor kinderen die op jonge leeftijd al zulke traumatische dingen meemaken. 

Op 24 september ga ik de strijd aan, met ons team (mijn moeder en zussen) tegen andere teams, een 3uur durende race tegen de klok. 

Voor €50 euro krijgen we 5 houtblokken, hoe meer geld, hoe meer houtblokken en hoe beter onze startpositie, maar vooral natuurlijk hoe meer kinderen in Sri Lanka daarmee geholpen kunnen worden. :)

Ik wil een licht zijn voor mijn eigen kinderen, de kinderen om mij heen, maar ook de kinderen in Sri Lanka. 

Schijn jij mee??? 

 

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.