SHARE THE LIGHT 💛

Jeanette Slik

( Member of team: Bethe_light2024 )

from €2,000 (49%)

Waarom ik mij inzet voor Sri Lanka 💛
Afgelopen november hebben we samen met 4 andere vrouwen en de leukerds van LUME de lume lady’s light trail georganiseerd. Een run van licht waar 350 vrouwen dwars door Kampen liepen. En daar ruim €46.000 mee opgehaald voor een prachtig project in Sri Lanka. We mogen tot licht zijn voor de mensen om ons heen. Voor mij persoonlijk is dit zoveel meer. Een poos geleden werd mij in een dienst gezegd : STA OP EN SCHITTER. Op dat moment dacht ik hoe dan..ik??? Maar de reis is toen begonnen. Ik mocht gaan leren hoe ik mag opstaan en schitteren. Ik kwam thuis te zitten met een burn-out. Tja en dan gebeurt er veel. Met vallen en opstaan heb ik mogen leren wie ik ben. Hoe Hij mij heeft bedacht. Heb keuzes moeten maken. Mensen ontmoet en afscheid van genomen. Heb ik besloten mijn baan op te zeggen en op zoek te gaan naar waarvoor ik bestemd ben 💛
Ik geloof dat wij zijn gemaakt om tot licht te zijn voor elkaar. Om met elkaar de wereld mooier te maken. Om lief te hebben, uit te delen en uit te stappen.
En daarom deze reis. Zijn licht laten zien aan vrouwen en meisjes in Sri Lanka die slachtoffer zijn van uitbuiting en misbruik. Zij worden opgenomen in het Leads project van Diodre en geholpen op de best mogelijke manier. Kneiters spannend maar o zo tof!
Eind april gaan wij dit bedrag persoonlijk met deze fantastisch leuke vrouwen brengen.
Alles over deze reis en meer kun je op onze eigen pagina @bethe_light2024 volgen.

#share the light! Liefs Jeanette💛

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more