Share it forward!

Esther de Vos

( Member of team: Bethe_light2024 )

from €2,000 (60%)

Spread the light

Met jouw bijdrage sponsor je mij om met Lume en mijn 4 mooie vriendinnen het project Leads te bezoeken in Sri Lanka. Super tof!
Wereldwijd ondersteunt Lume namelijk vrouwen die in hun eigen omgeving iets moois of bijzonders doen om het geloof te delen. Lees alles over de Lume vrouw die ik steun, onder het kopje 'Diodre in Sri Lanka'. 

Ik wil ook mijn licht delen en dat hebben we o.a. samen mogen doen op 10 November 2023 met de grootse ladies Lume Light Trail door de binnenstad van Kampen. Hierbij hebben we meer dan 46.000 euro opgehaald. Wat een waanzinnig, gezegende opbrengst is dit geworden en wat werden we van vele kanten enorm enthousiast benaderd en geholpen! Wat heeft het bijzonder mooie dingen gebracht en het gaat ons nog meer mooie dingen brengen! Dat weet ik zeker.

Want dit enorme geldbedrag gaan we binnenkort symbolisch brengen en het project bezoeken waar we zo door geraakt zijn. Hoe meer kunnen we betrokken zijn bij dit project door het ook daadwerkelijk te bezoeken. 

Ik ga samen met de meiden diverse acties opzetten om het benodigde geldbedrag aan te vullen om de reis te maken. Spannend! Een grootse uitdaging voor zowel mijzelf om uit mijn comfortzone te stappen maar ook om een organisatie of project te bezoeken waar ik door Lume betrokken bij ben geraakt. En dat zo ver weg van huis. Ik ben dan ook benieuwd en kijk uit naar wat dit voor verandering en bewogenheid met zich mee zal brengen voor mij persoonlijk. 

Leuk als je de acties kunt volgen op bethe_light2024 op Instagram. Persoonlijk zal ik deze en meerdere acties ook via andere kanalen delen om je op de hoogte te houden. Doe je mee? 

Alvast bedankt! 

#share the light! groetjes Esther

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more