Share it forward en join!

Kamila De Graaf

( Lid van team: De Lampies )

van totaal € 50 (50%)

I love to share it forward!

Met jouw bijdrage motiveer je mij om met in te zetten, maar support je een andere Lume-vrouw! Want jouw bijdrage gaat naar een wereldwijd project waarin geloof delen centraal staat! Wereldwijd ondersteunt Lume namelijk vrouwen die in hun eigen omgeving iets moois of bijzonders doen om het geloof te delen. Tof toch? Lees alles over de Lume vrouw die ik steun, onder het kopje 'project'.

Ik wil ook mijn licht delen en kom in actie! Ik ga (actieomschrijving) omdat (motivatie ). Ik vraag je om ( hoe kan je netwerk bijdragen aan je actie?) Je hebt tot (deadline) de tijd, dan sluit ik de actie. Help je mee?

#share the light! groetjes (naam)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.