Parels voor Sri lanka!

Ilona Sonneveld

( Member of team: Parelvissers )

from €50 (650%)

Het is een voorrecht dat wij, zeker als vrouwen, de vrijheid en de mogelijkheid hebben om ons in te zetten voor mensen, groot en klein, die deze vrijheid niet hebben. Iedereen is kostbaar, aan ons de taak om dit zichtbaar te maken!

Ik doe mee met de Flame Game van Lume. Met jouw bijdrage motiveer je mij om me in te zetten, maar support je ook een andere Lume-vrouw die haar geloof deelt! Lume-vrouw Diordre zet zich al jarenlang met ontzettend veel toewijding in voor kinderen op Sri Lanka, die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting en biedt met haar organisatie LEADS hulp. Lees alles over de Lume vrouw die ik steun, onder het kopje 'project'.

Je kunt een bijdrage doen via deze pagina of via de pagina van team Parelvissers. De actie sluit 20 september 2021. Help je mee?

#shareitforward!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.