Bethe_light2024

Van Kampen naar Sri Lanka
from €10,000 (101%)

Vorig jaar april tot en met november hebben we met ons vijven enorm hard ons best gedaan om een grote run door Kampen te organiseren. De Lume Ladies Light Trail, hiermee vormden we letterlijk een slinger van licht in en door Kampen heen. Daarbij hebben wij met elkaar en alle dames die zich enorm hebben laten sponsoren een geweldig bedrag op mogen halen van €46.000 euro

Nu hebben we van platform Lume, waar we het project mee hebben gedaan, de mogelijkheid gekregen om met o.a. zijn vijven dit geld aan te bieden in Sri Lanka.

Waanzinnig! Maar dit brengt grote kosten met zich mee zul je meteen begrijpen. Het geld wat er met de sponsoring is opgehaald blijft natuurlijk het bedrag dat we gaan aanbieden.

Om het geld rond te krijgen voor deze reis zullen we diverse acties starten en we hebben deze aangemaakt waar je, mocht je het op je hart hebben, sowieso een donatie kunt doen.

Voor ons te gek om het geld aan te mogen bieden en het project daadwerkelijk te bezoeken. Volg hier al onze belevenissen op weg naar Sri Lanka en als we d'r zijn!


We hebben het op ons hart om in de toekomst meer voor dit project te gaan betekenen en hoe kun je een mooier en duidelijker beeld krijgen van een project dan door het met eigen ogen te zien en de medewerkers en kids te zien en te spreken.

Help jij ons mee deze droom te verwezelijken en nog meer donaties op te halen voor het prachtige werk dat Diordre samen met LEADS in Sri Lanka doet? Lees er alles over onder het kopje 'project' op deze pagina.

Groetjes Simone, Esther, Jony, Jeanette en Lianne