[copy] [copy]

 • 5 km hardlopen (136/150 Available)
 • 10 km hardlopen (140/150 Available)
 • 5 km wandelen (178/200 Available)
from €40,000 (5%)
Still to go

Op vrijdagavond 15 november organiseren vrouwen van Joy Enschede in samenwerking met het christelijke vrouwenplatform Lume de Lume Ladies Light Trail in Enschede. Dit sportieve event by night voert symbolisch langs én door plekken van licht in de stad. Het doel is dat vrouwen letterlijk een beweging van licht vormen voor en door de stad en geld inzamelen voor een Lume-project in Sri Lanka; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. 

Dwars door Enschede zijn twee routes uitgestippeld: van 5 en 10 kilometer. De kortste afstand kan ook gewandeld worden. De route voert door de prachtige stad en langs en door vele verrassende plekken waar licht en liefde worden uitgestraald. 

Programma
De start- en finishlocatie is de Stadskerk. Het officiële programma start hier om 19.15 uur met een sportieve warming-up (inloop en registratie vanaf 18.30 uur). Om 19.30 uur vertrekken de eerste (hard)lopers. We verwachten de laatste deelnemers rond 21.00 uur weer terug. Voor en na de trail is er bij de Stadskerk gelegenheid om gezellig wat te drinken of te borrelen; je ontvangt hiervoor sowieso één consumptiebon bij jouw startgeld! Ook kun je shoppen bij de pop-up kraampjes.

Funloop
De Lume Ladies Light Trail kan gezien worden als funloop, er is geen tijdsregistratie. Als deelnemer word je uitgedaagd om zelf ook zoveel mogelijk licht bij je te dragen tijdens het rennen en wandelen. Zo wordt het ook voor publiek langs de route een leuk schouwspel!

Inschrijven
Bij deze 3de editie van de Lume Light Trail is plek voor maximaal 500 deelnemers. Schrijf je dus snel in! Klik hiervoor op de groene button rechts: 'Inschrijven' en kies vervolgens hoe jij wilt meedoen: individueel of als team. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon. Hiervoor ontvang je:

 • Een startbewijs
 • Het unieke Lume Ladies Light Trail-sportshirt* (voor hardlopers) of muts* (voor wandelaars).
 • Een consumptie na afloop
 • Een goodybag.

Let op: Inschrijven kan t/m maandag 11 november. Wil je verzekerd zijn van een shirt in jouw eigen maat? Schrijf je dan uiterlijk vrijdag 20 oktober in. Voor inschrijvingen na deze datum geldt dat er nog wel een shirt beschikbaar is, maar mogelijk niet meer in jouw maat.

Breng licht in Sri Lanka!
Om daarnaast zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het prachtige project van Diordre, voor hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting, vragen we jou een donatie te doen van minimaal 25 euro. Dit bedrag staat gelijk aan één maand hulp voor een kind (therapie, medische zorg en onderwijs). Samen met jou hopen we zoveel mogelijk maanden gesponsord te krijgen! Bekijk het projectfilmpje hier om een goed beeld te krijgen! Je kunt dit bedrag bij het inschrijven direct zelf donoren (je maakt dan in één keer 40 euro over) of je laat je sponsoren door familie en vrienden (via onze handige actiepagina). Haal je meer dan 100 euro op, dan ontvang je van ons, bij de start, de originele Lume Hardloopband met ledverlichting cadeau! Hierop staat de prachtige tekst: “A light for my journey” (Psalm 119:105); wat een toffe bemoediging bij het lopen! 

Ook voor teams en bedrijven
Ook als team of bedrijven kun je meedoen! Klik hier voor alle info of schrijf je direct in! Klik hiervoor op de groene button rechts: 'Inschrijven' en kies vervolgens hoe jij wilt meedoen: individueel of als team. Wil je liever sponsoren als bedrijf, ook dat is een optie! We hebben diverse pakketten beschikbaar en denken graag met je mee! Intesesse? Neem contact met op met Elze via info@wijzijnlume.nl

Meer weten? Bezoek de website voor alle info of bekijk de lijst met veelgestelde vragen! 

 

Met de Lume Ladies Light Trail willen we geld inzamelen voor hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting, een project van Lume-vrouw Diordre in Sri Lanka. Diordre is verbonden aan de christelijke hulpverleningsorganisatie Leads in Sri Lanka. Zij bieden hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. De twee therapiecentra van Leads spelen hierin een belangrijke rol. Deze centra zijn veilige en huiselijke plekken waar kinderen gemiddeld 12 weken verblijven en intensieve zorg en begeleiding krijgen.

Verwerking van trauma's

Lume-vrouw Diordre en haar team helpen de kinderen in de centra bij de verwerking van hun trauma’s en onterechte schuldgevoelens. De kinderen (4-18 jaar) krijgen individuele therapie, medische zorg (indien nodig) en onderwijs (zodat ze bijblijven op school). Daarnaast zijn er verschillende therapeutische en educatieve activiteiten. Dit helpt de kinderen omgaan met moeilijke situaties én draagt eraan bij dat ze mooie jeugdherinneringen maken.

Dit maak jij mogelijk:
Met jouw bijdrage maak jij hulp voor kwetsbare kinderen mogelijk! Ter illustratie:

 • Voor 10 euro ontvangt een kind 4 dagen individuele therapie!
 • Voor 15 euro krijgt een kind 3 weken lang intensieve zorg en begeleiding.
 • Voor 25 euro sponsor je een maand lang alle hulp die een kind nodig heeft (therapie, medische zorg, onderwijs).

Wij hebben ons als Lume verbonden aan dit project en met acties, zoals de Lume Ladies Light Trail en de Flame Game willen we geld inzamelen om zoveel mogelijk maanden hulp mogelijk te maken! #sharethelight! Lees hier alles over dit prachtige project! 

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit prachtige goede doel, willen we onze kosten zo laag mogelijk houden. Daarom zijn we op zoek naar sponsors voor dit prachtige event! En daarvoor benaderen we jou!

Als sponsor bieden we jou:

 • Een prachtige manier om vorm te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van jouw bedrijf; zowel lokaal (door de sponsoring van dit lokale initiatief) als wereldwijd: voor kinderen in Sri Lanka.
 • Een prachtige manier om jouw bedrijf en jullie maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar te maken; zowel voor, tijdens en na het event.
 • Een unieke mogelijkheid voor betrokkenheid en teambuilding door de vrouwen in jouw bedrijf te laten deelnemen in een bedrijventeam! Deelname mag in eigen bedrijfsshirt om zo jullie bedrijf zichtbaar te maken!
 • De mogelijkheid om jouw bijdrage over te maken als gift. Daarmee is jouw bijdrage aftrekbaar van de Belasting.

We bieden 4 type sponsorpakketten! Bekijk hier welke pakket het beste bij jouw bedrijf past! Interesse? Neem contact op met Elze Toornstra via 06 11332934 of elze@wijzijnlume.nl

Tof dat je meer wilt weten over de Lume Ladies Light Trail! Hier op onze website hebben we alle veelgestelde vragen (FAQ's) voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via info@wijzijnlume.nl of bel 06 11 33 29 34