Flame Game

from € 12.000 (0%)
Still to go

Heb jij zin in een hilarisch avondje uit, met gezelligheid, uitdaging én diepgang? Wil jij jouw groep vriendinnen of vrouwen uit de kerk beter leren kennen? Het licht in elkaar ontdekken en hiervan uitdelen?!

Doe mee aan Flame Game van Lume! Een 3-uur durende spannende race tegen de klok, voor het goede doel; corona-proof en bij jou op locatie! Wij dagen jullie uit met hilarische, intelligente, sportieve en creatieve opdrachten. Houden jullie het vuur brandend?!

Meld je aan met je team (4-6 personen) voor deze unieke spelbelevenis op vrijdagavond 24 september van 20:00 tot 23:00! Zorg dat je startpositie optimaal is door fondsen te werven voor het prachtige project van Diodre in Sri Lanka! Want, hoe meer geld jij ophaalt hoe meer 'houtblokken' jij bij de start hebt! Het streven is dat iedere deelneemster minimaal 50 euro ophaalt.

Daarmee kunnen Lume-vrouw Diordre (zie foto) en haar team misbruikte en getraumatiseerde kinderen helpen bij de verwerking van hun trauma’s en onterechte schuldgevoelens. De kinderen (4-18 jaar) krijgen individuele therapie, medische zorg (indien nodig) en onderwijs (zodat ze bijblijven op school). Daarnaast zijn er verschillende therapeutische en educatieve activiteiten. Dit helpt de kinderen omgaan met moeilijke situaties én draagt eraan bij datze mooie jeugdherinneringen maken.

.Diordre, srilanka, leads, thissocks, project, sokken, soktober

 Meer dan alleen therapie

Leads is al meer dan 35 jaar actief in Sri Lanka. Hun aanpak is holistisch. Dat wil zeggen dat ze niet alleen therapie geven aan slachtoffers, maar aan de hele familie. De medewerkers verlenen ook nazorg en geven juridische hulp bij misbruikzaken die voor de rechtbank komen (Leads heeft eigen advocaten in dienst). Daarnaast bouwt Leads mee aan sterke gemeenschappen (zodat de leefomgeving verbetert) en pleiten ze voor betere kinderrechten. Leads droeg onder meer bij aan het ontwikkelen van landelijk beleid voor kinderbescherming in Sri Lanka!

Want zo maak jij hulp voor kwetsbare kinderen mogelijk! Ter illustratie wat Diordre en haar team met de opbrengst van deze actie kunnen doen:

  • 25 euro: een maand lang huisbezoek voor een kind en zijn/haar familie
  • 55 euro: een maand lang nazorg voor een kind
  • 75 euro: een maand lang therapie voor een kind

Dus heb jij zin in een uitdagend, verdiepend spel dat ook nog eens enorme positieve impact heeft in Sri Lanka?

Twijfel niet langer en meld je team aan voor deze allereerte editie van de FLAME GAME! Zoek sponsoren voor dit prachtige project en speel mee op vrijdagavond 24 september met de Flame Game!