Decemberactie PTTM's & Lume

from €2.500 (95%)
Closed

December staat voor de deur. Maar hoe gezellig is het, als er geen geld is? Misschien heb je daar zelf wel zorgen over, als je dit leest. Dan hebben we goed nieuws voor je. Want ook dit jaar organiseert Power to the Mama’s een decemberactie, deze keer in samenwerking met Lume: speciaal voor gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Tijdens deze decemberactie zamelen we geld in voor "kerstpakketten". Dit pakket bestaat uit een tegoedbon naar keuze van €75,- (AH, Jumbo, Bol.com of Kids Cadeaukaart) zodat het gezin boodschappen kan inslaan of een cadeautje kan kopen voor de kinderen en/of partner. Ook krijgt de mama een #powerbook van Power to the Mama’s en een paar vrolijke sokken van Lume.

Power to the Mama’s en Lume geven samen 4 van deze pakketten weg. Maar er zijn elk jaar weer veel meer gezinnen die een beroep doen op deze actie. Jij kan ons helpen om zoveel mogelijk pakketten weg te geven! Doneer via deze pagina jouw bijdrage! Elke gift, klein of groot, is welkom. Als we genoeg financiën hebben opgehaald voor het aantal aanmeldingen, halen we dit donatieformulier van deze pagina.

PS. Wil je een gezin aanmelden voor deze actie? Dat kan hier.