Joehoe, bingo jij mee?! Met leuke prijzen én tof goed doel!

from € 500 (54%)

Deze maand is het thema bij Lume; ‘kom uit je comfortzone en christelijke bubbel’. Iemand die daar alles vanaf weet is Conny. Een paar jaar geleden vertrok zij met haar man naar Centraal Azië om daar te werken in een Gesloten Gebied; een land waar je niet openlijk mag evangeliseren. In die uitdagende omgeving willen Conny en haar man Gods licht en liefde brengen: “Ik had eens een gesprek met een leraar op school, die me uitdaagde of dat wel zin had, om als christen te werken in zo’n gebied. Ik maakte toen de vergelijking met een waxinelichtje aansteken in het pikkedonker. En ik ervaar dat het echt zo werkt in de praktijk.”

In het dagelijkse
Door daar te wonen, kan Conny Gods licht en liefde brengen, op plekken waar nauwelijks of geen christenen zijn: “Ik wil mensen liefhebben op een manier die er anders uitziet dan zij kennen. Vriendelijk zijn naar hen waar hier op neer wordt gekeken. Respectvol zijn naar de bedelaar. Geduld hebben met hen die grof en respectloos zijn. Vergeven wanneer men een reprimande, straf, of ontslag verwacht… “ Daarnaast zet ze zich in voor kwetsbare vrouwen. Zo is ze actief betrokken bij alfabetiseringsprojecten voor vrouwen, verslavingszorg en helpt ze vrouwen bij het verdienen van hun eigen inkomen, bijvoorbeeld door het maken van zeep.

Leven van giften
Conny en haar man leven van giften. Het leek ons daarom geweldig om de opbrengst van de Lume-bingo aan hen te doneren, zodat zij kunnen doorgaan met Gods licht verspreiden op deze donkere plek. Of zoals Conny het zelf zo mooi verwoordt: “Een waxinelichtje zijn die het pikkedonker uit de ruimte verdrijft, door Hem die mij kracht geeft.”

Doe mee!
Doe ook mee: zaterdagavond 27 maart van 20.00-21.00 uur. Doneer nu 5 euro en ontvang jouw bingokaart die goed is voor 3x kans op een prijs (want 3 rondes)! Je mag uiteraard ook meedoen met meerdere kaarten! We geven, in samenwerking met hele lieve vrouwen uit ons netwerk, maar liefst 3 toffe prijzenpakketten weg:

  • Prijzenpakket 1: Heerlijk boekenpakket met daarin de boeken ‘Hier is rust’ van Eline Hoogenboom’ en ‘Liefhebben met lef’ van Beth Moore + een cadeaubon  van maar liefst €75,- van Flora Castle / Bunzlau Bastle + presentje & onze nieuwe mini-poster Gewoon jij.
  • Prijzenpakket 2: Een prachtige houten kaart- en waxinelichthouder + een cadeaubon  van maar liefst €75,- van Flora Castle / Bunzlau Bastle + presentje & onze nieuwe mini-poster Gewoon jij.
  • Prijzenpakket 3: De originele Lume 'Jij bent Licht' lunchwrap + onze nieuwe mini-poster van Eline van Stralend-online en @Alettemaakt+ de toffe raamsticker ‘Be the light’ van Dozign.