L

Decemberactie 2022: Gun gezinnen een fijnere decembermaand!

Lume Movement
from €1.000 (172%)
Closed

Want er was niemand onder hen die gebrek leed. … En aan ieder werd uitgedeeld naar dat men nodig had. Handelingen 4:34

December staat voor de deur. Maar hoe gezellig is het, als er geen geld is? Misschien heb je daar zelf wel zorgen over, als je dit leest.
Dan hebben we goed nieuws voor je. Want ook dit jaar Power to the Mama’s een deecemberactie, deze keer in samenwerking met Lume: speciaal voor gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Aanmelden en doneren kan tot 29 november 2022 20.00 uur. Lees hiervoor de voorwaarden onderaan deze pagina.

Wat geven we weg?
We geven tegoedbonnen naar keuze van €75,- weg (AH, Jumbo, Bol.com of Kids Cadeaukaart) zodat het gezin boodschappen kan inslaan of een cadeautje kan kopen voor de kinderen en/of partner. Ook krijgt de mama een #powerbook van Power to the Mama’s en een paar vrolijke sokken van Lume.

Hoe kan ik mijn gezin of een ander gezin aanmelden?
Je kunt je eigen gezin of een ander gezin aanmelden door dit aanmeldformulier in te vullen. Let op: zorg dat je gegevens deelt met toestemming of je eigen gegevens opgeeft zodat je het zelf verder kunt versturen naar het gezin in kwestie. Alleen complete inzendingen worden in behandeling genomen en doen mee aan de loting.

Power to the Mama’s en Lume geven samen 4 van deze pakketten weg. Maar er zijn elk jaar weer veel meer gezinnen die een beroep doen op deze actie. Jij kan ons helpen om zoveel mogelijk pakketten weg te geven!

Hoe kan ik helpen?
Door te doneren kunnen we meer gezinnen verblijden met een pakket. Doneer met de beschikbare knop op deze pagina. Als we genoeg financiën hebben opgehaald voor het aantal aanmeldingen, halen we dit donatieformulier van deze pagina.

Waarom wij dit doen?
Omdat we geloven dat we elkaar mogen helpen. En omdat in de Bijbel staat dat niemand te gebrek zal leiden. Als communities helpen we elkaar daarom waar we kunnen. We geloven dat we ook dit jaar weer alle aanmeldingen mogen verblijden met een pakket. Help jij mee?

Andere manieren van helpen
Helpen in deze maand kan natuurlijk ook op een andere manier dan via deze actie. Zo kun je ook meedoen aan onze kerstpakkettenactie voor bewoners van de zorginstelling Phusis in Assen of deel lichtpuntjes uit met onze DIY-lichtpuntjesactie! Ook willen we je aanmoedigen om je heen te kijken. Wie kan er in jouw buurt een lief kaartje gebruiken in de decembermaand? Wie kan je uitnodigen voor een maaltijd?

Laten we extra voor elkaar zorgen de komende tijd! Daar wordt december alleen maar nog mooier van. 🙂

Voorwaarden van deze actie:
De verstrekte gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt en vernietigd na verloting en verzending van de pakketten. Je geeft ons met je aanmelding toestemming hiervoor. Let op! Alleen complete aanmeldingen met volledig verstrekte bovenstaande gegevens worden in behandeling genomen omdat we snel moeten verzenden na het loten. De bonnen kunnen niet geruild worden of ingewisseld worden voor contant geld.

 

 

 

 

 

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more