En dan is het bijna zover!

19 april 2024 12:00

Lieve mooie, mensen!

 

Allereerst mijn enorme grote dank voor jullie betrokkenheid, interesse en gulle giften. Mede dankzij jullie kan ik deze bijzondere reis gaan maken en daar ben ik enorm dankbaar voor! We hebben het beoogde bedrag van 10.000 behaald met diverse gezamelijke acties en onze eigen persoonlijke acties en dat is waanzinnig vet :) 

 

Aanstaande dinsdag gaan we dan echt!

We vertrekken met het grootste gedeelte van de groep 's morgens met de trein naar Amsterdan/Schiphol waar we de rest van de dames zien en vliegen dan via Quatar naar Colombo ( Sri Lanka). Daar komen we 24 april rond half 11 aan.  

Er staat veel op het programma. Zowel het bezoeken van de projecten, de opening van het nieuwe LEADS gebouw waar we in originele Sari kleding dit bijwonen, en een aantal prachtige culturele activiteiten die ons zeker weten altijd bij zullen blijven. We kijken er allemaal vreselijk naar uit nu het bijna zover is.

We nemen uiteraard wat Nederlands getinte spullen mee die we bij de projecten uit kunnen delen om zo de verbinding met Nederland achter te laten. Elze heeft een afdruk laten maken van de Kamper molen met de grote verlichte letters "I AM WITH YOU ALWAYS" (zie foto, die helaas niet helemaal te zien is in dit bestand, maar uiteraard staat de hele molen erop) Deze letters waren onderdel van de Lume Ladies Light Trail die we hebben gehouden op 10 November in Kampen waar we het mega bedrag van 48.000 euro op mochten halen. Waar alles om te doen is, dit bedrag! En wat we nu symbolisch weg mogen brengen en daar aan mogen bieden.

Mochten jullie het leuk vinden dan kunnen jullie onze reis volgen via polar steps. We hebben een gezamelijke reis aangemaakt die we om en om zullen vullen met verhalen en foto's. 

https://www.polarsteps.com/ElzeToornstra/11014697-sri-lanka-23-04-02-05-2024?s=2501B4B0-E468-44E5-B21F-32660433BF40

Nogmaals dank voor al jullie betrokkenheid!

 

Lieve groet,

Esther