Hoe gaat het allemaal?

05 maart 2024 10:25

Lieve mensen,

Tijd voor een update!

Ondertussen krijg ik nog steeds van diverse mensen een spontane sponsoring en dat is waanzinnig gaaf! Zo bemoedigend om de betrokkenheid van de mensen om me heen te ervaren en de interesse in de reis en hoe het allemaal gaat. Mijn enorme dank, financieel sta ik er goed voor :) 

Paaseitjes

De paaseitjes hebben we al weer flink aangevuld, want deze gaan goed! 

1 zakje voor 4,50 euro 

3 zakjes voor 10 euro

Witte chocolade mascarpone taart

Ook de taarten die ik maak gaan als een trein! Er zijn weekenden geweest waarin ik er wel 5 heb gemaakt! Erg leuk dat mensen me weten te vinden en vragen om een taart en zo mee sponsoren in de reis. Kijk er dus niet gek van op als je in diverse hoeken dezelfde taart krijgt voorgeschoteld want deze word echt masaal besteld!

De witte chocolade mascarpone taart kost 25 euro en je krijgt deze geleverd in een mooie doos met een waanzinnig fijne tekst :) 

Bericht me gerust wanneer je interesse hebt, ik stop er ook een bak liefde bij in, dus hij zal extra lekker smaken.

Aan ingredienten kost deze taart 18,50 euro en 6,50 euro zal naar de sponsoring gaan.

Bingo

Aanstaande vrijdag vind de Bingo plaats in de stadskazerne in Kampen.

We zijn van vele kanten weer enorm gezegend en hebben de prachtigste prijzen gekregen! 

Ik kan al vast verklappen dat er een prachtige vijgenboom te winnen zal zijn, een weekendje Ameland en ook aan de innerlijke mens is gedacht als het gaat om de te winnen prijzen. Mocht je je nog willen aanmelden dan kan dat nog op srilankabethelight@gmail.com. De kosten zijn 25 euro, inclusief 1 consumptie en wat lekkers. De andere consumpties zijn tegen betaling te verkrijgen.

Veiling

Fotografe en creatief brein Ursula van de Bunte heeft ons een prachtig werk geschonken die we mogen veilen! Het gehele bedrag zal ten goede komen aan de reis. Deze veiling zullen we via markplaats gaan houden en zal eind deze week starten. Houd de socials in de gaten voor meer informatie hierover of schiet mij even aan als je benieuwd bent!

Handgetekende kaarten

Dan start ik vanaf vandaag nog een nieuwe actie en dat zijn handgetekende kaarten. Elke kaart is dus uniek!

De kaarten kosten 2 euro per stuk en zullen geleverd worden met een prachtige bruine papieren envelop.

 

Qua planning gaan we lekker. Het valentijnsdiner was fantastisch geslaagd en we mogen enorm veel positieve reacties hierover ontvangen. Mede hierdoor en door de inleg van de bingo zitten we straks dichtbij ons streefbedrag. En dan niet te vergeten al jullie persoonljke donaties en dingen die jullie van ons kopen. Gewedldig tof! 

De reis is bijna geboekt, zo ook is de planning van de 9 dagen bijna rond.

We wisselen met elkaar uit welke vaccinaties we moeten, welke wereldstekker we nodig hebben, welke schoenen we meenemen en welke kleding......heerlijk om zo met elkaar toe te leven naar deze grootse en bijzondere reis!

 

Een fijne dag vandaag!

Lieve groet