Parel, dochter van de zee, kind van het licht

M B

( Member of team: PWR )

Qr
from €50 (150%)

In 2013 maakte ik kennis met de 'parel in de Indische Oceaan', het eiland Sri Lanka. Voor sommigen bekend als toeristische trekpleister, maar ook een land met een heel ander gezicht.. Lume-vrouw Diordre wil een gezicht, een stem geven aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Diordre zet zich al jarenlang met ontzettend veel toewijding in voor deze kinderen en biedt met haar organisatie LEADS hulp: ze bevrijden kinderen uit situaties van onrecht en brengen weer licht en hoop in hun leven.

De titel hierboven zijn de betekenissen van mijn naam: parel, dochter van de zee en kind van het licht. Wat gun ik deze kinderen die leven op de parel in de Indische oceaan, zonen en dochters van de zee om kinderen van het Licht te worden!

Help jij mee?

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.